Sobre Inspiracions

Fa uns quants anys vàrem crear un espai que anomenàvem ARRELS, amb la intenció de difondre i portar a terme activitats relacionades bàsicament amb el treball de Consciència Corporal i la Pedagogia Sistèmica. Amb el temps hem vist la necessitat de fer créixer aquestes arrels i això ens va fer pensar en crear un espai que hem anomenat INSPIRACIONS

Per què Inspiracions? Perquè sentim que ja estem ben arrelats (amb les nostres famílies d’origen, en el territori, amb la idea de persona i de país en els que creiem, …), i que per la nostra edat, per la nostra trajectòria personal i professional, i pels nostres interessos actuals, és una imatge, una idea, més centrada amb el que actualment estem fent a diferents nivells.

INSPIRA,

vol dir respirar amb profunditat, emplenar-te de l’energia i la vitalitat necessària per encarar amb claredat els reptes que la vida del dia a dia ens planteja contínuament;

vol dir deixar-se guiar per la intuïció per dur a terme allò que el nostre cor i la nostra ànima ens indiquen tot sovint, i que no sempre els hi fem el cas que caldria:

vol dir generar accions (inspiraccions), que ens serveixin a nosaltres i a d’altres per seguir evolucionant en els nostres processos de creixement personal i professional;

vol dir, en definitiva, un espai per compartir pensaments, experiències, propostes, projectes, reptes, somnis, …, tant a nivell personal, com professional i comunitari.

L’ànima d’Inspiracions som la Carme i el Carles, però al nostre voltant, amb nosaltres, hi ha moltes persones d’àmbits ben diversos que compartim mirades properes, i que sovint conspirem (ens inspirem plegats) per tal de dur a terme projectes vinculats als àmbits de la presència i consciència corporal (Mindfulness), de l’educació (Pedagogia Sistèmica), i de l’acompanyament personal, i professional, amb infants, joves i famílies en situacions de risc, tant des de la pròpia educació, com dels del món del treball social, de la salut, la justícia, … (Moviments Sistèmics i Constel·lacions Familiars).

En aquesta pàgina web trobaràs informació, documentació, propostes, i possibilitats diverses en relació a les temàtiques esmentades, a l’hora que ens agradaria que també fos un espai d’intercanvi i col·laboració a diferents nivells. Agraïm d’antuvi el teu interès, i la teva complicitat, i aquest agraïment arrela profundament en el pensament de que cadascú/na de nosaltres, som els protagonistes, i alhora els responsables, de fer que aquest món que habitem sigui cada vegada millor, més generós, i més amable amb tot i tots.

Carles Parellada EnrichCaptura de pantalla 2016-01-06 a las 23.20.40

Diplomat en Magisteri per la UB. Psicomotricista per l’ASEFOP de Bernard Aucouturier (1986). Terapeuta familiar sistèmic (Escola de Teràpia Familiar del Doctor Sarró de Barcelona (1993). Constel·lador familiar per l’Institut Gestalt de Barcelona (2005). Màster en Pedagogia Sistèmica a l’IG per la UDEC (2008). Mestre d’educació infantil i primària, formador col·laborador de l’ICE de la UAB. Codirector i docent de les formacions de Pedagogia Sistèmica a Catalunya i Mallorca (Institut Gestalt, URV, UdG), inspirador, juntament amb na Mercè Traveset, de la Xarxa de Pedagogia Sistèmicade Catalunya. Supervisor d’Equips Professionals vinculats amb el treball amb infants, joves i famílies en situació de risc (educació, treball social, salut, justícia, …)

Carme Hinojosa Puiggròs.carme

Formació en psicomotricitat reeducativa per l’ASEFOP de Bernard Aucouturier. Formació en teràpia familiar sistèmica per l’Escola de Teràpia Familiar del Doctor Sarró de Barcelona (1997). Formació en constel·lacions familiars per l’Institut Gestalt de Barcelona (2011). Màster en Pedagogia Sistèmica a l’IG per la UDEC (2009). Educadora a l’escola d’educació especial El Pontarró de Martorell. Especialista corporal en l’àmbit de l’eutonia i la consciència corporal (Mindfulness), dinamitzadora de grups d’experimentació en l’àmbit corporal, tant amb adults com amb infants, formadora de l’equip ICE de Pedagogia Sistèmica, i de les formacions de PS de l’IG a Barcelona i Mallorca, a la URV i a la UdG.